Aanbevelingen voor thuisafwerking

Voorgerecht

Koud voorgerecht klaar om te serveren

Toast eendenlever 2' in warme oven

Warm voorgerecht 10 minuten in voorverwarmde oven van 175 ° 

(behalve kreeft 5')

Hoofdgerechten

Eerst de gratin in de voorverwarmde oven 175 °

Na 10 minuten  de overige schotels in de oven steken, na 15/20 minuten controleren voor het opdienen.

Uitzondering chateaubriand slechts 10 minuten in oven = saignant

blue slechts 5' maar vooraf 30 min uit de frigo halen

a point 15' vlees iets openleggen

goed gebakken vlees openleggen 15à20'


Dessert

Klaar om op te dienen

Smakelijk!!!

Omdat porceleinen schotels smakkelijker zijn. Gelieve deze ons terug te brengen.

Indien gesloten, plaats deze achteraan aan de deur petit cornil straat, schrijf er je naam bij.

Bedankt!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!